Tuesday, 18 September 2018

Kualiti Sabun Seri Emas

Bagaimana Dengan Kualiti Produk? Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE, 100% buatan tangan. Untuk mengeraskan sabun memerlukan masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia yang membolehkan sabun keras hanya dalam masa beberapa jam sahaja. Sabun ini 100% di perbuat dari bahan semula jadi dan Kualiti yang kami berikan ialah  kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia.

Sejauh Manakah Produk Ini Berkesan? Formulasi ini telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya. Hanya dengan penggunaan 2-3kali sehari, insyaAllah Sabun Muka Seri Emas mampu membantu melegakan simptom resdung anda serta yang mempunyai masalah kulit pada muka. Kesannya boleh dirasai seawal 7 hari penggunaan berterusan.

RM60 Agak Mahal Untuk Ikhtiar Resdung ? Kalau dikirakan pengunaan sabun ini boleh mencecah selama 45 hari. Jika anda congak kos yang anda keluarkan untuk ikhtiar resdung ini hanyalah RM1.30 Sehari.

Saiz Sabun Seri Emas Sedikit Kecil Berbanding Sabun Lain ? Percaya atau tidak walaupun saiz sabun Seri Emas kecil sedikit berbanding sabun lain yang ada di pasaran, namun terbukti “alah membeli , menang memakai”. Ramai memberi ‘feedback’ 1 ketul sabun dapat bertahan sekurang-kurangnya 1 bulan lebih, dan ianya amemadai untuk berterusan ikhtiar resdung dalam masa 1 setiap hari berturut-turut tanpa henti.

Kalau Beli Sekarang Bila Akan Dapat Sabun Seri Emas? Setelah anda memberikan bukti pembelian kepada admin. Pihak Admin Seri Emas meminta 1 hari tempoh untuk proses pesanan dan bakal dihantar keesokan harinya. Dijangka 2-3 hari bekerja, anda bakal terima pesanan.

Adakah Sabun Seri Emas Sesuai Untuk Saya? Sekiranya anda mahukan ikhtiar yang simple tetapi tepat. Seri Emas merupakan jawapannya. Hanya cuci muka sahaja tidak perlu, telan pel atau ambil obat atau rimas menggunakan asap. Ia juga sesuai untuk kanak-kanak berumur 7 tahun ke atas. Sabun ini sesuai bagi lelaki mahupun wanita. Ia juga amat praktikal, senang dibawa ke mana-mana.
Sabun ini juga berbeza dari yang terdapat di pasaran dan ianya 100% diperbuat daripada bahan semulajadi & selamat, iaitu ekstrak buah delima dan madu yang terbukti melawan dan mencegah resdung.
Pembuatan sabun ini sangat teliti dan rumit  mengikut landasan ‘hand-made’ iaitu prosedur buatan sabun buku bertaraf antarabangsa dan premium. Proses ‘curing’ sabun ini mengambil masa sehingga 3 minggu ke 1 bulan mengikut keadaan cuaca.

No comments:

Post a Comment