Wednesday, 19 September 2018

Kami Jawab Semua Kerisauan Anda

Rawatan resdung Sabun Resdung Seri Emas
Sabun Resdung Seri Emas
Risau produk tak berkesan. Seri Emas formulasi ini amat amat berkesan dan telah digunapakai hampir 10 tahun cuma tidak didedahkan umum oleh pemiliknya. Risau produk tak berbaloi dengan harga. Kehebatan Seri Emas tidak terletak pada saiz sabun, warna atau packagingnya, atau iklan meletup letup di kaca televisyen tetapi terletak pada kesan, faedah dan kelegaan. Puas setelah anda menggunakannya.

Risau kalau gunakan produk ..jerawat makin teruk. Formulasi Seri Emas kami tidak menggalakkan jerawat dan tidak mengakis. Risau Sabun Rawatan Resdung Seri Emas tidak selamat digunakan. Kilang kami berstatus halal dan lulus kkm.

Risau Produk baru takda kualiti. Kualiti yang kami berikan ialah HANDMADE iaitu kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia. Risau Kalau Beli kena tipu. Tiada Unsur Penipuan dan urusan jual beli melalui Syarikat Newave Solution dan bukanlah individu yg tidak berdaftar dan tidak boleh diambil tindakan dari segi mahkamah sekiranya bermasalah.

Risau Pesanan tak sampai. Usah risau setiap pesanan kami rekodkan baik baik secara soft copy, hard copy beserta dengan Tracking ID poslaju setiap hari. Kami berjanji memberi khidmat terbaik untuk pelanggan sekiranya berlaku sebarang masalah. Risau Kesan sampingan akibat bahan kimia Ianya selamat kerana kilang buatannya berstatus Halal dan KKM (NOT140200231K) serta buatan sabun Seri Emas di dalam kelas HANDMADE iaitu tanpa sebarang bahan kimia.


Kenapa Anda perlu percayakan Seri Emas?


Sabun Resdung Seri Emas KKM
Seri Emas KKM
Kualiti penghasilan sabun Seri Emas amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE. 100% buatan tangan. Untuk keraskan sabun ambil masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia.

Formulasi Seri Emas telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya. Sabun resdung Seri emas Selamat dan kilang buatannya berstatus halal dan lulus KKM (NOT140200231K). Ianya berstatus 100% Idea dan Formulasi Milik Bumiputra.


No comments:

Post a Comment